ŠPORT > Turistika > Turistická strava a výživa > Energetické tyčinky > Energetická tyčinka Chimpanzee Energy Bar - banán a čokoláda
 
Do konca akcie BLACK FRIDAY zostáva:
27.11.2023
 
 
Reklamné okno
 
 

 
 

Energetická tyčinka Chimpanzee Energy Bar - banán a čokoláda

Popis produktu

Chimpanzee Energy Bar 55 g Banana Chocolate obsahuje prírodné suroviny (ovsené vločky, banány alebo čokoládu), ktoré vám dodajú rýchle sacharidy a ostatné potrebné živiny. Neobsahuje mliečne produkty. Tyčinka je teda vegetariánska i vegánska.

Tyčinka obsahuje veľa sacharidovej zložky, ktorá vám zabezpečí rýchly príval energie. Navyše obsiahnuté polysacharidy zaručujú, že sa uvoľňovanie energie stane postupné, teda je vhodná ako desiata pri športových výkonoch.

Zloženie: ryžový sirup, ovsené vločky bezlepkové, pšenovo-ryžový extrudát (pšeno 29%, kukurica, ryža, trstinový cukor, soľ), šošovica s ryžou jemne mletá 14% (šošovica 81%, ryža), BIO sušené banány 9.5%, horká čokoláda 7% kakao min. 55% (kakaová hmota 46%, cukor, emulgátor: sójový lecitín, prírodné aróma: vanilka), repkový olej, zvlhčovadlo: zeleninový glycerín, prírodné aróma banánové.

Parametre


Video


Otázka na produkt


Výhodné balíky


(0 hodnotení)
Výrobca:Chimpanzee
Vaša cena: 1,90 € 1,90 €
Dodacia lehota
Dodacia lehota: Skladom
Doprava zdarma od 150€ Nakúp v našom e-shope za 60 eur a poštovné za teba zaplatíme my! Overený obchod sme tu pre teba Sme držiteľmi certifikátov overeného obchodu a máme viac než 1000 recenzií na portáli heureka.sk Garantujeme najnižšie ceny Ceny na našom e-shope sú podložené garanciou najnižšej ceny - presvedč sa na vlastnej koži! Výmena zdarma pre oblečenie a obuv nad 160 € Pri objednávke oblečenia a obuvi, s hodnotou viac ako 160 € ti poskytneme výmenu tovaru zdarma a veľmi rýchlo. 1 kamenný obchod sme v Ružomberku Odbornosť ochotne poradíme
Ohľadom tohto produktu ti poradí: Patrik 0917 225 882

Podeľ sa o svoj názor s ostatnými

...

Pridať reakciu na komentár:

 
 
Navštívili ste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia