Recenzie na obchod

 
 
 
 
ÚVOD > BLOG > Recenzie na obchod
 
ZÍSKAJ DARČEK ZDARMA

 
 

Recenzia na predajňu Adam Sport XXVII

Piatok, 21. september 2018

Po prečítaní množstva kladných recenzií som na začiatku letnej turistickej sezóny 2018 rozhodol navštíviť Vašu predajňu Adamsport v Ružomberku. Predajňu som našiel veľmi rýchlo lebo už z ulice vidieť reklamný pútač. Čiže pre orientáciu je to veľké plus. Po prejdení prahu dverí ma hneď pozdravil personál. To by som dal ďalšie plus obchodu. V predajni som sa rozhliadol okolo seba a v duchu si vravím "som v nebi" z každého rohu na mňa kukalo turistické oblečenie, lezecká výstroj, nekonečne topánok, batohy atď.... Vedel som, že som na správnom mieste, kde sa budem cítiť veľmi príjemne. Išiel som tam len pozrieť ale po prvom dojme som hneď vedel, že si u Vás niečo kúpim. Pozeral som asi všetko čo sa len dalo. Skúšal som si rôznu lezeckú výstroj poradil sa s personálom. 

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport XXVI

Piatok, 21. september 2018

Pochádzam z Ružomberka, no priznám sa, že v Adamsporte som začala intenzívnejšie nakupovať len nedávno, keď som začala viac praktizovať "akčnejšie" športy (najmä lezenie via ferrat a indoor lezenie). Ako začiatočník som preto potrebovala poradiť pri výbere toho správneho vybavenia, ideálne použiteľného na obe varianty lezenia. Prístup predajcov v Adamsporte v Ružomberku ma milo prekvapil - boli veľmi ochotní, na moje otázky vedeli okamžite reagovať a ponúkli mi presne, čo som potrebovala a nechali ma tovar i vyskúšať. V iných obchodoch, ktoré som  navštívila v našom hlavnom meste tak ochotní vôbec neboli, nemali dokonca ani taký výber tovaru ako v Adamsporte. Navyše, keďže som nakoniec kupovala viac tovaru za už celkom slušnú cenu, bez toho aby som sa na to dopytovala, mi v obchode poskytli zľavu. Adamsport preto určite odporúčam a ja osobne radšej navštívim rodný Ružomberok a športovú výbavu si budem kupovať už len v Adamsporte (resp. si tovar objednám cez ich internetový obchod). 

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport XXV

Streda, 12. september 2018

Dňa 21.6.2018 som Vás bol osobne navštíviť vo vašom obchode v Ružomberku, kde som si skúšal topánky Garmont. Jednoducho ste špičkový turistický obchod, aj keď je od mojho domu asi 90 km, spravil som si cestu a neľutujem. Personál bol super, poradil, pomohol a nakoniec po asi 30 min som si vybral topánky Garmont Pinnacle  X-lite GTX a nohavice Zajo Tactic Neo Pants - červené. 

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport XXIV

Pondelok, 3. september 2018

Online shop adamsport.sk som pred prvou objednávkou nepoznala zo žiadneho zdroja, no evidentne má dobru SEO optimalizáciu, keďže tu som naozaj hneď našla presne to, čo som chcela. Potešil ma veľmi dobrý výber kvalitných vecí za prijateľné ceny. Milým prekvapením bol tiež prístup personálu – taký, ako sa dnes bohužiaľ vidí už zriedkakedy na Slovensku - maximálna ochota, ústretovosť, neuveriteľná promptnosť a evidentný záujem o zákazníka. Objednala som si najskôr ferratový set Ocun bez prilby, no na druhý deň som ľutovala, že som nevzala set s prilbou. Adamsport mi prilbu doposlal bez toho, aby som pôvodný set musela posielať na výmenu a doplatila som len sumu za prilbu zo setu – teda výhodnejšiu. Naviac mi prejavili maximálnu dôveru tým, že prilbu doposlali okamžite, bez dobierky a bez predošlej platby online prevodom.
 

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport XXIII

Streda, 8. august 2018

V Adam sporte som nakupoval prvýkrát. Moja prvá objednávka bola skialpová výstroj pre začiatočníka. Predavač mi cez telefón ochotne poradil a tak som si tovar objednal. Po prebraní balíka ale nastalo menšie sklamanie. V sete kde mali byť lyže a pásy mi pásy chýbali. Po telefonáte do predajne mi povedali že skontrolujú sklad a dajú mi vedieť, a tak aj bolo. Do 15 minút mi telefonovali že sa mi ospravedlňujú a pásy posielajú. Pásy prišli na druhý deň. Nakoľko mi lyže prišli kvôli bezpečnostným dôvodom (poškodenie tovaru pri preprave) bez namontovaného viazania tak pri najbližšej ceste som sa zastavil na predajni. Tak milý a ochotný personál sa len tak nevidí. 

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport XXII

Utorok, 10. júl 2018

Adam SPORT je špičkový turistický obchod nachádzajúci sa v RK. Osobne som ho nenavštívila, nakoľko bývam ďaleko od RK. E-shop je veľmi prehľadný, ku každému tovaru je priradený stručný opis základných parametrov, ktorý uľahčí výber. Páči sa mi možnosť opýtať sa personálu priamo cez Live chat. S ochotou poradia, či premerajú obuv a oblečenie. Oceňujem aj časté výhodné akcie a prekvapenia ako napríklad Trhák dňa, či zľavy 20 % aj na už akciový tovar, to je v iných obchodoch pomerne zriedkavé. 

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport XXI

Utorok, 10. júl 2018

Do Aamsport v Ružomberku som išla hneď po tom, ako mi kolegyňa povedala že navštívila tento športový obchod, kde bol akurát "trhák dňa". Keďže som športový nadšenec (a povedzme si na rovinu, kto nerád nakupuje v akciách) sadla som po práci s bratom do auta a išli sme na nákupy. I keď sme nehľadali nič konkrétne do oka mi padlo hneď niekoľko vecí a do pol hodiny sme v "košíku" mali dve tričká, čelovku a nožík. Obchod bol sporadicky upsoriadaný a milý personál bol veľmi ochotný a nápomocný, no nie moc dotieravý, čo ja osobne neznášam. Po prvom nákupe som obchod navštívila už niekoľkokrát i napriek tomu, že nie som z Ružomberka. Určite sa tam oplatí ísť.

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport XX

Utorok, 26. jún 2018

Som nesmierne rada, že máme v Ružomberku športový obchod ako je AdamSport. S pomedzi všetkých športových obchodov, tu vždy nájdem, čo hľadám a to svedčí aj o širokom výbere rôzneho sortimentu. Avšak, niekedy sa stane, že človek je pri výbere nerozhodný alebo nie je dostatočne informovaný o danom produkte. V AdamSporte sa mi to nikdy nestalo, pretože vždy usmiaty personál mi poradil, vysvetlil, a usmernil ma, ktorý produkt je pre mňa najlepší. Čo sa týka cien produktov - bezkonkurenčne najlepšie ceny aké som kedy videla. Čo viac si človek môže priať? Profesionálny prístup personálu, široký výber sortimentu, najlepšie ceny! Toto všetko vždy nájdem v AdamSporte. 

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport XIX

Utorok, 26. jún 2018

Obchod Adamsport poznám už niekoľko rokov. Raz som mala možnosť navštíviť aj kamennú predajňu. Tovar bol prehľadne usporiadaný a personál bol ochotný poradiť pri výbere tovaru. Uskutočnila som aj objednávku aj cez eshop. Milo ma prekvapila prehľadnosť web stránky obchodu ako aj exaktné informácie o tovaroch, odborné popisy, ktoré uľahčujú rozhodovanie zákazníka. Upútala ma aj široká ponuka športového vybavenia rôzneho druhu, navyše za skvelé ceny. Páčia sa mi tiež časté akcie ako aj trháky dňa, ktoré Adamsport pravidelne ponúka. Teraz som objednávala turistické topánky a výber som konzultovala cez live chat. Personál mi ochotne poradil a premeral vnútorné dĺžky topánok. Komunikácia so zamestnancami bola príjemná a ich rady mi veľmi pomohli. 

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport XVIII

Pondelok, 25. jún 2018

Na Liptove bezkonkurenčný výber produktov, skoro všetko je na predajni, čo nie je, vedia ihneď objednať a tovar príde už na nasledujúci deň, maximálne do 3 dní. Objednali mi aj veci, ktoré som nemohol nikde zohnať. Čo sa týka cien, na 90 % produktov sú bezkonkurenčne najlacnejší. Odbornosť personálu patrí ku silnej stránke, pretože mi vždy pri výbere vedia poradiť. Naposledy som kupoval trojsezónny spacák a bol som veľmi nerozhodný. Dovolili mi spacáky rozbaliť a spolu sme porovnávali materiály, hrúbku, kvalitu a parametre. Na rovinu mi povedal predajca, čo si o tom myslí a do ktorého by šiel on. V Adamsporte nakupujeme pravidelne. Mám od nich skoro celú výbavu. Som rád, že máme taký obchod priamo v Ružomberku.

 

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport XVII

Štvrtok, 21. jún 2018

Neskutočné kvantum produktov, veľký výber, ústretový a usmiaty personál. Vždy kvalitné informácie, zodpovedanie otázok. Vo veľa predajňach máme pocit pri otázkach, či dlhšom skúšaní pocit otravovania a vyháňania. Tu nie. Naposledy pri výbere lyží v zimnej sezóne sa nám dostalo kvalitných informácií, vďaka šikovnému mužovi. Od personálu sme dostali info, že treba chvíľku počkať na kolegu, ktorý sa najlepšie vyzná a oplatilo sa. Takže neodpovedajú na otázky bezhlavo a neprikyvujú na naše váhania - dokonca sme mali niektoré naše info vyvrátene a zlepšené - čo sme dodatočne overili v praxi a odporúčam. Naviac je párkrát do roka výrazná zľava na skladové zásoby, ktoré sú naozaj zľavy bez umelého predchádzajúceho navýšenia. Majú garanciu najnižšej ceny, čo je taktiež výhodou a preto stačí nakúpiť všetko tu a nehladať inde.  

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport XVI

Štvrtok, 21. jún 2018

Predajňu som navštívila pri osobnom odbere produktov kúpených online. Pri preberaní tovaru som bola informovaná, že jeden z produktov už nie je dostupný, a teda mi nemôže byť vydaný. Po prvotnom sklamaní, keďže mi na danom produkte veľmi záležalo, ma potešil prístup personálu, ktorý operatívne začal situáciu riešiť. Bol mi ponúknutý obdobný tovar, dokonca vo vyššej kvalite a za veľmi podobnú cenu, ako ten pôvodný. Celý problém bol vyriešený rýchlo a k mojej spokojnosti, aj keď by som ocenila skoršie informovanie. 

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport XV

Streda, 20. jún 2018

Adamsport je vynikajúci športový obchod. Osobne som predajňu v RK navštívila raz. Obchod pôsobí útulne, všetko čo potrebujete nájdete na jednom mieste pokope. Personál ochotne poskytne odborné rady a pomôže pri výbere správneho vybavenia do prírody. Veľmi sa mi páči to, že sortiment neustále dopĺňajú o novinky od kvalitných výrobcov. Tento obchod poznám už dlhší čas a spomínam si, že práve cez eshop som si v ňom zakúpila moje prvé poriadne turistické topánky Garmont Tundra za veľmi nízku cenu. 

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport XIV

Streda, 20. jún 2018

V Adam Sporte nakupujem veľmi rada už niekoľko rokov. Predajňa sa zdá byť na prvý pohľad malá, ale so svojimi zákutiami a s tým, že v predajni je využitý každý kúsok je obrovská. Na outdoorové aktivity tam kúpite asi všetko. Ak sa tu vyberiete, určite si niečo kúpite. Ceny sú lepšie, ako v niektorých obchodoch na internete. Tiež sa mi páči, že Adam Sport robí na rôzne akcie – víkend bez DPH, darček ku väčšiemu nákupu, dni dopravy zdarma, čierny piatok, minulý rok sa mi páčila akcia TEST DAY na Malinom Bdre, kde sa dal zadarmo požičať výstroj na skialp a mnohé iné akcie. V predajni vám veľmi ochotne poradia (aj v e-shope na internete) a pomôžu s výberom. Páči sa mi aj internetová stránka, ktorá je veľmi prehľadná. 

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport XIII

Streda, 20. jún 2018

Dlho som hľadal vhodný obchod, všestranne zameraný na športové, turistické a ostatné outdorové aktivity, ktorý by spĺňal náročné kritéria vášnivého športovca, turistu, a fanúšika. Po zhliadnutí E-shopu Adamsport.eu bolo jasné, že toto je presne to čo hľadám. Na jednom mieste, človek nájde všetko čo potrebuje na spomínané aktivity. Obchod a ponuka tovaru, výstroje, doplnkov je tak široká, a všestranne zameraná, že si na svoje príde aj ten najnáročnejší kupujúci. Chcel by som hlavne vyzdvihnúť prehľadnosť obchodu, silný prozákaznícky prístup, rovnako aj odborné poradenstvo personálu. 

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport XII

Utorok, 19. jún 2018

S priateľom sa už nejakú dobu venujeme turistike a cestovaniu a zhruba pred dvoma rokmi sme pri dopĺňaní výstroja natrafili na Adamsport. Zaujala nás široká ponuka tovaru a taktiež priaznivé ceny. Hneď prvá objednávka pokryla značnú časť našich aktuálnych potrieb a veľmi nás potešilo že sme vystihli "black friday" s dodatočnou 20% zľavou aj na už zľavnené veci. Odvtedy vždy keď nám niečo chýba v turistickom inventári, otvárame stránku Adamsportu a nevieme odolať ďalšiemu vyklikaniu objednávky. S telefonickou a mailovou podporou obchodu máme vynikajúce skúsenosti a už sme nakazili aj niektorých známych, ktorí si spokojne objednávajú z Adamsportu tiež. 
 

Celý článok...
 

Recenzia E-SHOP Adam Sport

Štvrtok, 14. jún 2018

Web stránka je prehľadná, ľahko sa dá nájsť hľadaný tovar. Vyhľadávač funguje na jednotku. Páči sa mi rozdelenie podľa športov, ponúkané sety a aktuálne zverejňované „trháky" s bezkonkurenčnými ponukami. Pri probléme s objednávkou/dodaním predajca zavolá, dohodne náhradné riešenie. 

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport XI

Utorok, 12. jún 2018

O predajni a celkovo o firme Adamsport som sa dozvedel od brata, ktorý si ju vždy veľmi chválil. Prvýkrát som predajňu navštívil, keď som potreboval lyžiarky na skialp. Sadol som do auta s bratom a namierili
sme si to do predajne v RK. Nie moc veľký zato plný obchod oblečenia, obuvi, vybavenia a všetkého čo človek potrebuje pre šport ma hneď zaujal. Pri výbere ma ochotne obslúžil predavač, ktorý mal osobné skúsenosti a veľmi dobre mi poradil s výberom. Tu sa musím pozastaviť, že takýchto obchodov v ktorých pracujú ľudia ako tu, ktorý vedia človeku poradiť a niečo povedať o výrobku je dnes málo. Bol som prekvapený koľko modelov a veľkostí mali na predajni. Aj potom som tam strávil pozeraním a vyberaním si rôznych vecí dlhší čas. Nechodím do obchodu príliš často ale keď mám cestu cez Ružomberok tak sa zastavím. Vždy keď obchod navštívim tak si kúpim aspoň ponožky (tých nieje nikdy dosť) a nikdy neodídem z obchodu naprázdno. Možno je to kvôli ochotnému personálu ale isto aj kvôli cenám. Naposledy, keď som obchod navštívil tak ma zaujal široký výber obuvi v zľavách. Tento obchod odporúčam každému známemu, ktorý má rád šport. 

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport X

Pondelok, 11. jún 2018

Predajňa Adam Sport sa nachádza neďaleko centra mesta Ružomberok preto je dobre dostupná. Množstvo zaujímavého oblečenia a výstroje upúta každého športového nadšenca. Tovar je v predajni zoradený systematicky no pri väčšom počte nakupujúcich sú priestory trochu stiesnené – mohli by sa zväčšiť. Zľavy na všetky druhy oblečenia a výstroje sú asi hlavným ťahákom. Podľa môjho názoru je to najlepšia predajňa tohto druhu v širokom okolí. Personál predajne je vždy ochotní pomôcť pri výbere správnej veľkosti či doporučiť vhodný model podľa požiadaviek zákazníka. Parkovanie na ulici kde sa nachádza predajňa je platené z dôvodu blízkeho centra mesta. Zákazníkov by určite potešilo ak by parkovali bezplatne. 

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport IX

Pondelok, 11. jún 2018

Moja objednávka bola v "adamsporte" rýchlo vybavená k mojej spokojnosti. Dobra cena, aj vyber tovaru a Neuveriteľná rýchlosť dodania tovaru. Za 2 hodiny od objednávky som dostal mail o expedovaní zásielky. O 2 dni som mal balík v rukách rýchle doručenie.Produkt bol výborne zabalený v bublinkovej fólii takže super. Po otvorení balíku produkt bol v úplnom poriadku , vo veľmi dobrej kvalite ktorá ma prekvapila. Tovar som nemohol najsť nikde v kamenných obchodoch a v adamsporte ich ponúkali vo všetkách farbách a veľkostiach za prijateľne ceny. 

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport v Ružomberku

Pondelok, 11. jún 2018

Predajňu som navštívila pri osobnom odbere produktov kúpených online. Pri preberaní tovaru som bola informovaná, že jeden z produktov už nie je dostupný, a teda mi nemôže byť vydaný. Po prvotnom sklamaní, keďže mi na danom produkte veľmi záležalo, ma potešil prístup personálu, ktorý operatívne začal situáciu riešiť. Bol mi ponúknutý obdobný tovar, dokonca vo vyššej kvalite a za veľmi podobnú cenu, ako ten pôvodný. Celý problém bol vyriešený rýchlo a k mojej spokojnosti, aj keď by som ocenila skoršie informovanie. 

Celý článok...
 

Recenzia e-shop adamsport.eu V.

Štvrtok, 7. jún 2018

Stránka e-shopu je veľmi prehľadná, vždy informuje o prebiehajúcich zľavách. Pri výbere sortimentu sa v nej dá ľahko orientovať. U každého produktu je napísaná dostupnosť, obsiahly popis produktu ako aj hodnotenie zákazníkov.

Registrácia a objednanie produktu je veľmi jednoduchý a rýchli proces.

Rada si prechádzam vašu stránku a pátram po nových vychytávkach či už na lezenie alebo turistiku. 

Celý článok...
 

Recenzia na e-shop adamsport.eu IV.

Štvrtok, 7. jún 2018

Ked som pred cca3 rokmy planoval prejst komplet male karpaty od Kamzika az po Velku javorinu hladal som obchod kde by som kupil všetky potrebne veci naraz v pomere dobra kvalita a ešte lepsia cena. Netrvalo dlho kym som narazil na adamsport.sk, našiel som tam všetko čo človek potrebuje na viacdnovu turu, ako napriklad plynovy varič, turisticka lekarnička,pončo, dehydrovana strava...všetky produkty su vždy triedne po jasnych kategoriach takže sa mi hladko prehladava webstranka. všetko je vždy skladom. dopravu som mal zadarmo :). a za par dni som sa vytešoval z balika.

Aj ked niečo nebolo nakoniec skladom, konalo sa mile prekvapenie v takom štyle že mi zavolali priamo z obchodu a ponukli mi inu alternativu v tej istej cenovej relacii/pripadne len inej farby :).

 

Celý článok...
 

Recenzia na e-shop adamsport.eu III.

Štvrtok, 7. jún 2018

Adamsport je jeden z najlepších outdoor obchodov na slovensku. výber je veľký a ceny sú ok v porovnaní s konkurenciou. špeciálne musím oceniť eshop a prístup k zákazníkovi na online chate kde vám namiesto vypisovania správ neváhajú zavolať a všetko vysvetliť po telefóne. dodacia doba po objednaní tovaru bola vždy dodržaná a veci prišli vždy v priebehu 3-4 dní .

Obchod postupne pridáva nové nové značky. dobre vymyslený je aj program rôznych zliav, za členstvá v horolezeckých kluboch, odmeny za pravidelné nakupovanie, zľava za prihlásenie sa na newsletter (tieto zlavy by vsak mohli byt viac propagované napr. v procese objednávania cez eshop by stránka mohla zákazníka upozorniť ze má nárok na darcek lebo robi velky nakup alebo pripomenut ci nie je clenom klubu).

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport VIII.

Štvrtok, 7. jún 2018

Kamennú predajňu v Ružomberku som navštívil dva krát s krz toho, že kamarát niečo išiel kupovať dosť ma prekvapila veľkosť obchodu že nie je nejak extra veľký ale zato tam človek našiel všetko čo hľadá a hlavne ochotný personál, ktorí vie poradiť a vie čo predáva.

Ja preferujem skôr nákupy cez Eshop keďže som s iného mesta, kupoval som si naposledy Asolo nízke topánky cez livechat sme vybrali vhodnú veľkosť ktorá mi sadla ako uliata. 

Veľmi sa mi páči, že si človek napíše čo potrebuje a hned mu niekto na opačnej strane rýchlo poradí čo a ako. Určite ešte niečo bude dopĺňať na zimu. 

Celý článok...
 

Recenzia na e-shop adamsport.eu II.

Štvrtok, 7. jún 2018

O predajni Adamsport, som sa dozvedel pred tromi rokmi, keď som sa zoznámil s kamošom pracujúcim na "Zbojníčke" vo Vysokých Tatrách. Do toho momentu som nepoznal obchod, ktorý by tak komplexne zahŕňal takú  širokú škálu športového vybavenia. Nakoľko mám predajňu od ruky, využívam hlavne formu eshopu, cez ktorý som si už niekoľkokrát objednal rôzne vybavenie a doplnky.

Musím objektívne povedať, že s výberom, poradenstvom, doručením, som nemal žiaden problém. Na stránke eshopu sa veľmi dobre orientuje, je prehľadná a ponúka aj formu komunikácie s personálom.

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport VII.

Utorok, 29. máj 2018

Do tejto predajne velmi rád chodim aj vďaka vyskolenému personálu kt. vie poradiť a aj keď je človek nerozhodný, tak Vám pomožu, ale aj vďaka tomu ,že majú veľký výber oblečenia a potrieb či už pre turistu, lyžiara, veci na kemping...a pod., a to čo nemajú, hravo Vám objednajú.

Keď vôjdete do obchodu, máte pocit,že všetko je natlacené, ale všetko má svoj poriadok a v pohode sa zorientujete kde sa čo nachádza, nakoľko je to prehľadne rozložené ...Urcite odporúčam navstiviť či už e-shop alebo predajnu ktorá sa nachádza v Ružomberku.

 

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport VI.

Pondelok, 28. máj 2018

Po dvoch skúsenostiach s tímom pracovníkov Adamšportu neviem nájsť vhodnejšie pomenovanie ako: Tím charakterných a odborných ľudí. Obchod som navštívil pár krát aj osobne, pracovníci obchodu nepôsobili nútene, nevnucovali sa, v prípade otázok neváhali prerušiť svoje iné pracovné povinnosti a venovali svoj čas. V obchode nájdete naozaj všetko čo potrebujete ku krásnym, dobrodružným zážitkom v prírode, ale aj ak svoju záľubu posúvate na vyšší level, keďže v obchode nájdete naozaj kvalitné produkty. Čo sa týka internetového obchodu, bol som milo prekvapený prístupom.

 

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport V.

Piatok, 25. máj 2018

S obchodom mám iba pozitívne skúsenosti. Priestory obchodu su síce menšie, ale útulné a všetko majú prehľadne zoradené, aj tovaru majú veľa. Nakupoval som v tomto obchode už niekoľkokrát a musím povedať, že sú veľmi ústretový a majú podľa mňa aj najlepšie ceny športového vybavenia v okolí. Dokonca vám po dohode vedia dať z pôvodnej ceny ešte aj nejakú zľavu.

Kupoval som tu napríklad skialpový ruksak Pieps, topánky Garmont ale aj nohavice Directalpine a rôzne ďalšie oblečenie. Cena ruksaku bola najlepšia akú som na internete našiel a dokonca vtedy prebiehala aj akcia na 1. Apríl, tak som to mal ešte so zľavou -20%, čo viac si priať .

 

Celý článok...
 

Recenzia na e-shop adamsport.eu

Piatok, 25. máj 2018

Jednoduchá, prehľadná stránka s intuitívnym navigovaním, dostatkom tovaru. Zákazník hneď vidí skladové zásobu, prípadnú dostupnosť a zrozumiteľný a obsiahly opis produktu.

Výborné rozdelenie tovaru podľa druhu športovej aktivity, obsiahle a funkčné filtre. Online pomoc v prípade potreby – nie je čo vytknúť. Vďaka za prácu, ktorá vás evidentne baví.

Marek Z. Martin

 

Recenzia na predajňu Adam Sport IV.

Streda, 23. máj 2018

Do outdoorového obchodu Adamsport som sa prvý krát dostal, keď som na internete zháňal možnosť kúpy obuvi Fivefingers na Slovensku. Výber bol veľký, takisto dostupnosť veľkostí, čo rozhodlo o kúpe v tomto obchode. Neskôr som sa na základe pozitívnej skúsenosti pri návšteve Ružomberku rozhodol predajňu navštíviť aj osobne. Výber tovaru bol obrovský priamo na mieste a to zo všetkých ponúkaných oddelení, ktorých je naozaj veľa.

V ďalšom období som využil zľavy počas obľúbených Black Friday, na ktoré som odporučil aj kamarátov, ktorí boli s nákupom tiež spokojní.

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport III.

Streda, 23. máj 2018

Ako nadšení turisti neobídeme cestou do Tatier nikdy obchod v Ružomberku. Po ceste zo Žiliny ich síce máme niekoľko, ale tento je topka. Nájdete tu ochotnú pomoc, cenné rady a k dispozícií veľa druhov tovaru v rôznych veľkostiach. Nie vždy ideme za niečim konkrétnym, za to vždy nás niečo osloví. či je to drobnosť v podobe klúčenky v tvare karabíny, alebo super padnúca šiltovka, či celá ferratová výstroj.

Určite veľa turistov pozná minimálne www adresu, ak nie aj tu skutočnú...

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport II.

Streda, 23. máj 2018

Do obchodu nás zaviedla spolu s priateľom lákavá zľava. V pasáži v RK pôsobil nenápadne, no po vkročení nás ohúrilo množstvo výrobkov, teda výber je naozaj na 1*. A za roky, čo tu nakupujeme sme sa vždy stretli aj s ochotou personálu a cennými radami.

Je výborné, keď má kto poradiť a z predavača cítiť, že sa vyzná. Vďaka tomu sme tam kúpili rôzne "železo" do skál, lyžiarsku výbavu na zimu, oblečenie - vždy funkčné na danú príležitosť, bežecké boty....

 

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport

Utorok, 22. máj 2018
Obchod som po prvy krat navstivila vdaka meskajucemu vlaku domov. Vracala som sa z viacdnovej tury a preco by som sa za dobry vykon nepotesila a neodmenila :). Vybrala som sa teda smerom do mesta. Po chvili som obchod nasla. Milo ma prekvapil nielen ponukou tovaru ale najma personalom, kt. vedel poradit, dokonca dali tipy aj na produkty, ci znacky, kt. sami v predajni nemaju. To som si cenila asi najviac. Samozrejme, ako spravna zena :))) som neodisla s prazdnymi rukami. Obchod som odvtedy odporucila vsetkym kamaratom a znamym, vacsina z nich ho uz samozrejme tak ako ja poznala :).
Celý článok...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia