Recenzie na obchod

 
 
 
 
ÚVOD > BLOG > Recenzie na obchod
 
ZÍSKAJ DARČEK ZDARMA

 
 

Recenzia na predajňu Adam Sport XII

Utorok, 19. jún 2018

S priateľom sa už nejakú dobu venujeme turistike a cestovaniu a zhruba pred dvoma rokmi sme pri dopĺňaní výstroja natrafili na Adamsport. Zaujala nás široká ponuka tovaru a taktiež priaznivé ceny. Hneď prvá objednávka pokryla značnú časť našich aktuálnych potrieb a veľmi nás potešilo že sme vystihli "black friday" s dodatočnou 20% zľavou aj na už zľavnené veci. Odvtedy vždy keď nám niečo chýba v turistickom inventári, otvárame stránku Adamsportu a nevieme odolať ďalšiemu vyklikaniu objednávky. S telefonickou a mailovou podporou obchodu máme vynikajúce skúsenosti a už sme nakazili aj niektorých známych, ktorí si spokojne objednávajú z Adamsportu tiež. 
 

Celý článok...
 

Recenzia E-SHOP Adam Sport

Štvrtok, 14. jún 2018

Web stránka je prehľadná, ľahko sa dá nájsť hľadaný tovar. Vyhľadávač funguje na jednotku. Páči sa mi rozdelenie podľa športov, ponúkané sety a aktuálne zverejňované „trháky" s bezkonkurenčnými ponukami. Pri probléme s objednávkou/dodaním predajca zavolá, dohodne náhradné riešenie. 

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport XI

Utorok, 12. jún 2018

O predajni a celkovo o firme Adamsport som sa dozvedel od brata, ktorý si ju vždy veľmi chválil. Prvýkrát som predajňu navštívil, keď som potreboval lyžiarky na skialp. Sadol som do auta s bratom a namierili
sme si to do predajne v RK. Nie moc veľký zato plný obchod oblečenia, obuvi, vybavenia a všetkého čo človek potrebuje pre šport ma hneď zaujal. Pri výbere ma ochotne obslúžil predavač, ktorý mal osobné skúsenosti a veľmi dobre mi poradil s výberom. Tu sa musím pozastaviť, že takýchto obchodov v ktorých pracujú ľudia ako tu, ktorý vedia človeku poradiť a niečo povedať o výrobku je dnes málo. Bol som prekvapený koľko modelov a veľkostí mali na predajni. Aj potom som tam strávil pozeraním a vyberaním si rôznych vecí dlhší čas. Nechodím do obchodu príliš často ale keď mám cestu cez Ružomberok tak sa zastavím. Vždy keď obchod navštívim tak si kúpim aspoň ponožky (tých nieje nikdy dosť) a nikdy neodídem z obchodu naprázdno. Možno je to kvôli ochotnému personálu ale isto aj kvôli cenám. Naposledy, keď som obchod navštívil tak ma zaujal široký výber obuvi v zľavách. Tento obchod odporúčam každému známemu, ktorý má rád šport. 

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport X

Pondelok, 11. jún 2018

Predajňa Adam Sport sa nachádza neďaleko centra mesta Ružomberok preto je dobre dostupná. Množstvo zaujímavého oblečenia a výstroje upúta každého športového nadšenca. Tovar je v predajni zoradený systematicky no pri väčšom počte nakupujúcich sú priestory trochu stiesnené – mohli by sa zväčšiť. Zľavy na všetky druhy oblečenia a výstroje sú asi hlavným ťahákom. Podľa môjho názoru je to najlepšia predajňa tohto druhu v širokom okolí. Personál predajne je vždy ochotní pomôcť pri výbere správnej veľkosti či doporučiť vhodný model podľa požiadaviek zákazníka. Parkovanie na ulici kde sa nachádza predajňa je platené z dôvodu blízkeho centra mesta. Zákazníkov by určite potešilo ak by parkovali bezplatne. 

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport IX

Pondelok, 11. jún 2018

Moja objednávka bola v "adamsporte" rýchlo vybavená k mojej spokojnosti. Dobra cena, aj vyber tovaru a Neuveriteľná rýchlosť dodania tovaru. Za 2 hodiny od objednávky som dostal mail o expedovaní zásielky. O 2 dni som mal balík v rukách rýchle doručenie.Produkt bol výborne zabalený v bublinkovej fólii takže super. Po otvorení balíku produkt bol v úplnom poriadku , vo veľmi dobrej kvalite ktorá ma prekvapila. Tovar som nemohol najsť nikde v kamenných obchodoch a v adamsporte ich ponúkali vo všetkách farbách a veľkostiach za prijateľne ceny. 

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport v Ružomberku

Pondelok, 11. jún 2018

Predajňu som navštívila pri osobnom odbere produktov kúpených online. Pri preberaní tovaru som bola informovaná, že jeden z produktov už nie je dostupný, a teda mi nemôže byť vydaný. Po prvotnom sklamaní, keďže mi na danom produkte veľmi záležalo, ma potešil prístup personálu, ktorý operatívne začal situáciu riešiť. Bol mi ponúknutý obdobný tovar, dokonca vo vyššej kvalite a za veľmi podobnú cenu, ako ten pôvodný. Celý problém bol vyriešený rýchlo a k mojej spokojnosti, aj keď by som ocenila skoršie informovanie. 

Celý článok...
 

Recenzia e-shop adamsport.eu V.

Štvrtok, 7. jún 2018

Stránka e-shopu je veľmi prehľadná, vždy informuje o prebiehajúcich zľavách. Pri výbere sortimentu sa v nej dá ľahko orientovať. U každého produktu je napísaná dostupnosť, obsiahly popis produktu ako aj hodnotenie zákazníkov.

Registrácia a objednanie produktu je veľmi jednoduchý a rýchli proces.

Rada si prechádzam vašu stránku a pátram po nových vychytávkach či už na lezenie alebo turistiku. 

Celý článok...
 

Recenzia na e-shop adamsport.eu IV.

Štvrtok, 7. jún 2018

Ked som pred cca3 rokmy planoval prejst komplet male karpaty od Kamzika az po Velku javorinu hladal som obchod kde by som kupil všetky potrebne veci naraz v pomere dobra kvalita a ešte lepsia cena. Netrvalo dlho kym som narazil na adamsport.sk, našiel som tam všetko čo človek potrebuje na viacdnovu turu, ako napriklad plynovy varič, turisticka lekarnička,pončo, dehydrovana strava...všetky produkty su vždy triedne po jasnych kategoriach takže sa mi hladko prehladava webstranka. všetko je vždy skladom. dopravu som mal zadarmo :). a za par dni som sa vytešoval z balika.

Aj ked niečo nebolo nakoniec skladom, konalo sa mile prekvapenie v takom štyle že mi zavolali priamo z obchodu a ponukli mi inu alternativu v tej istej cenovej relacii/pripadne len inej farby :).

 

Celý článok...
 

Recenzia na e-shop adamsport.eu III.

Štvrtok, 7. jún 2018

Adamsport je jeden z najlepších outdoor obchodov na slovensku. výber je veľký a ceny sú ok v porovnaní s konkurenciou. špeciálne musím oceniť eshop a prístup k zákazníkovi na online chate kde vám namiesto vypisovania správ neváhajú zavolať a všetko vysvetliť po telefóne. dodacia doba po objednaní tovaru bola vždy dodržaná a veci prišli vždy v priebehu 3-4 dní .

Obchod postupne pridáva nové nové značky. dobre vymyslený je aj program rôznych zliav, za členstvá v horolezeckých kluboch, odmeny za pravidelné nakupovanie, zľava za prihlásenie sa na newsletter (tieto zlavy by vsak mohli byt viac propagované napr. v procese objednávania cez eshop by stránka mohla zákazníka upozorniť ze má nárok na darcek lebo robi velky nakup alebo pripomenut ci nie je clenom klubu).

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport VIII.

Štvrtok, 7. jún 2018

Kamennú predajňu v Ružomberku som navštívil dva krát s krz toho, že kamarát niečo išiel kupovať dosť ma prekvapila veľkosť obchodu že nie je nejak extra veľký ale zato tam človek našiel všetko čo hľadá a hlavne ochotný personál, ktorí vie poradiť a vie čo predáva.

Ja preferujem skôr nákupy cez Eshop keďže som s iného mesta, kupoval som si naposledy Asolo nízke topánky cez livechat sme vybrali vhodnú veľkosť ktorá mi sadla ako uliata. 

Veľmi sa mi páči, že si človek napíše čo potrebuje a hned mu niekto na opačnej strane rýchlo poradí čo a ako. Určite ešte niečo bude dopĺňať na zimu. 

Celý článok...
 

Recenzia na e-shop adamsport.eu II.

Štvrtok, 7. jún 2018

O predajni Adamsport, som sa dozvedel pred tromi rokmi, keď som sa zoznámil s kamošom pracujúcim na "Zbojníčke" vo Vysokých Tatrách. Do toho momentu som nepoznal obchod, ktorý by tak komplexne zahŕňal takú  širokú škálu športového vybavenia. Nakoľko mám predajňu od ruky, využívam hlavne formu eshopu, cez ktorý som si už niekoľkokrát objednal rôzne vybavenie a doplnky.

Musím objektívne povedať, že s výberom, poradenstvom, doručením, som nemal žiaden problém. Na stránke eshopu sa veľmi dobre orientuje, je prehľadná a ponúka aj formu komunikácie s personálom.

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport VII.

Utorok, 29. máj 2018

Do tejto predajne velmi rád chodim aj vďaka vyskolenému personálu kt. vie poradiť a aj keď je človek nerozhodný, tak Vám pomožu, ale aj vďaka tomu ,že majú veľký výber oblečenia a potrieb či už pre turistu, lyžiara, veci na kemping...a pod., a to čo nemajú, hravo Vám objednajú.

Keď vôjdete do obchodu, máte pocit,že všetko je natlacené, ale všetko má svoj poriadok a v pohode sa zorientujete kde sa čo nachádza, nakoľko je to prehľadne rozložené ...Urcite odporúčam navstiviť či už e-shop alebo predajnu ktorá sa nachádza v Ružomberku.

 

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport VI.

Pondelok, 28. máj 2018

Po dvoch skúsenostiach s tímom pracovníkov Adamšportu neviem nájsť vhodnejšie pomenovanie ako: Tím charakterných a odborných ľudí. Obchod som navštívil pár krát aj osobne, pracovníci obchodu nepôsobili nútene, nevnucovali sa, v prípade otázok neváhali prerušiť svoje iné pracovné povinnosti a venovali svoj čas. V obchode nájdete naozaj všetko čo potrebujete ku krásnym, dobrodružným zážitkom v prírode, ale aj ak svoju záľubu posúvate na vyšší level, keďže v obchode nájdete naozaj kvalitné produkty. Čo sa týka internetového obchodu, bol som milo prekvapený prístupom.

 

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport V.

Piatok, 25. máj 2018

S obchodom mám iba pozitívne skúsenosti. Priestory obchodu su síce menšie, ale útulné a všetko majú prehľadne zoradené, aj tovaru majú veľa. Nakupoval som v tomto obchode už niekoľkokrát a musím povedať, že sú veľmi ústretový a majú podľa mňa aj najlepšie ceny športového vybavenia v okolí. Dokonca vám po dohode vedia dať z pôvodnej ceny ešte aj nejakú zľavu.

Kupoval som tu napríklad skialpový ruksak Pieps, topánky Garmont ale aj nohavice Directalpine a rôzne ďalšie oblečenie. Cena ruksaku bola najlepšia akú som na internete našiel a dokonca vtedy prebiehala aj akcia na 1. Apríl, tak som to mal ešte so zľavou -20%, čo viac si priať .

 

Celý článok...
 

Recenzia na e-shop adamsport.eu

Piatok, 25. máj 2018

Jednoduchá, prehľadná stránka s intuitívnym navigovaním, dostatkom tovaru. Zákazník hneď vidí skladové zásobu, prípadnú dostupnosť a zrozumiteľný a obsiahly opis produktu.

Výborné rozdelenie tovaru podľa druhu športovej aktivity, obsiahle a funkčné filtre. Online pomoc v prípade potreby – nie je čo vytknúť. Vďaka za prácu, ktorá vás evidentne baví.

Marek Z. Martin

 

Recenzia na predajňu Adam Sport IV.

Streda, 23. máj 2018

Do outdoorového obchodu Adamsport som sa prvý krát dostal, keď som na internete zháňal možnosť kúpy obuvi Fivefingers na Slovensku. Výber bol veľký, takisto dostupnosť veľkostí, čo rozhodlo o kúpe v tomto obchode. Neskôr som sa na základe pozitívnej skúsenosti pri návšteve Ružomberku rozhodol predajňu navštíviť aj osobne. Výber tovaru bol obrovský priamo na mieste a to zo všetkých ponúkaných oddelení, ktorých je naozaj veľa.

V ďalšom období som využil zľavy počas obľúbených Black Friday, na ktoré som odporučil aj kamarátov, ktorí boli s nákupom tiež spokojní.

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport III.

Streda, 23. máj 2018

Ako nadšení turisti neobídeme cestou do Tatier nikdy obchod v Ružomberku. Po ceste zo Žiliny ich síce máme niekoľko, ale tento je topka. Nájdete tu ochotnú pomoc, cenné rady a k dispozícií veľa druhov tovaru v rôznych veľkostiach. Nie vždy ideme za niečim konkrétnym, za to vždy nás niečo osloví. či je to drobnosť v podobe klúčenky v tvare karabíny, alebo super padnúca šiltovka, či celá ferratová výstroj.

Určite veľa turistov pozná minimálne www adresu, ak nie aj tu skutočnú...

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport II.

Streda, 23. máj 2018

Do obchodu nás zaviedla spolu s priateľom lákavá zľava. V pasáži v RK pôsobil nenápadne, no po vkročení nás ohúrilo množstvo výrobkov, teda výber je naozaj na 1*. A za roky, čo tu nakupujeme sme sa vždy stretli aj s ochotou personálu a cennými radami.

Je výborné, keď má kto poradiť a z predavača cítiť, že sa vyzná. Vďaka tomu sme tam kúpili rôzne "železo" do skál, lyžiarsku výbavu na zimu, oblečenie - vždy funkčné na danú príležitosť, bežecké boty....

 

Celý článok...
 

Recenzia na predajňu Adam Sport

Utorok, 22. máj 2018
Obchod som po prvy krat navstivila vdaka meskajucemu vlaku domov. Vracala som sa z viacdnovej tury a preco by som sa za dobry vykon nepotesila a neodmenila :). Vybrala som sa teda smerom do mesta. Po chvili som obchod nasla. Milo ma prekvapil nielen ponukou tovaru ale najma personalom, kt. vedel poradit, dokonca dali tipy aj na produkty, ci znacky, kt. sami v predajni nemaju. To som si cenila asi najviac. Samozrejme, ako spravna zena :))) som neodisla s prazdnymi rukami. Obchod som odvtedy odporucila vsetkym kamaratom a znamym, vacsina z nich ho uz samozrejme tak ako ja poznala :).
Celý článok...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia