Recenzie na športové a turistické oblečenie

 
 
 
 
ÚVOD > BLOG > Recenzie na oblečenie
 
ZÍSKAJ DARCĚK ZDARMA

 
 

Recenzia na Silvini Technical Sportswear

Utorok, 10. júl 2018

Asi dva roky do zadu som si v Ružomberku v obchode Adamsport zakúpil túto čiapku Silvini Technical Sportswear. Čiapka má pri mne veľké využitie. Nosím ju na behanie, pri chladnejšom počasí na bicykel pod prilbu a v zime pod skialpovú prilbu. Vďaka jej materiálu ju pod prilbou vôbec necítim, nevidno ju, ale zároveň mi kryje všetko podstatné- dutiny a uši. Napriek tomu, že hlavne v zimnom období má u mňa čiapka väčšie využitie a perem ju naozaj často, stále mi nevisedivela a ani sa nijako neroztiahla.

 

Celý článok...
 

Recenzia na Primaloft bunda Zajo Arth Jkt červená

Piatok, 29. jún 2018

S bundou značky Primaloft bunda Zajo Arth Jkt  som veľmi spokojná. Strih bundy je veľmi účelný, takže sadne  ako "uliata". Materiál je veľmi príjemný, priedušný a nikdy nemám pocit, že mi je v nej zima aj keď sa spotím. Ku výhodám zaraďujem predovšetkým dĺžku bundy, pretože pri náročnejšej turistike s veľkým batohom sa bunda nevysúva dohora. Spodná časť bundy má nastaviteľnú šnúru, takže sa dá aj stiahnuť a tak si prispôsobiť šírku bundy priamo na postavu. Pri turistike ju nemám problém odložiť, pretože je veľmi skladná a nezaberie veľa miesta v batohu. Ku neodlučiteľným vlastnostiam bundy zaradujem to, že je naozaj veľmi ľahká akoby ju človek nemal ani na sebe. Taktiež má dostatočne dlhé rukávy s dierkami na palec, ktoré zabraňujú ich vyhŕňaniu. Mne osobne sa podarilo pod kapucňu dať aj horolezeckú prilbu, v čom vidím veľkú výhodu pre lyžiarov a horolezcov. Pri silnom vetre kapucňu  vôbec nesfúkne z hlavy. Zateplená kapucňa dopĺňa perfektné vlastnosti bundy. Okrem toho, že bundu využívam v horách, tak jej využitie som uplatnila aj pri bežnom nosení v každodennom živote.  

Celý článok...
 

Recenzia Dámske tričko Zajo Contour W SS

Štvrtok, 28. jún 2018

Dámske tričko Zajo Contour W SS môžem odporučiť. Materiál je príjemný, elastický. Tričko je pohodlné, dobre sedí na postave a pri pohybe nijak neobmedzuje. Veľmi dobre odvádza vlhkosť, čo som uvítala najmä pri turistike, ale je vhodné na každú športovú aktivitu. Výborný pomer cena - kvalita. Čo by som možno uvítala je viacero farebných prevedení. 

Celý článok...
 

Recenzia La Sportiva Auster Short - yellow/black

Pondelok, 25. jún 2018

Krátke nohavice na behanie ale aj turistiku som hľadal už dlhšie. Na každých sa mi niečo nepáčilo. Konkrétne La Sportiva Auster Short - yellow/black sa mi zapáčili na prvý pohľad. Boli o číslo väčšie a na predajni už moje číslo nemali, ale za pokus to stálo. Hneď som ich išiel skúsiť. Sadli super, nikde neťahali ani netlačili. Kúpil som ich. Majú za sebou už pár súťažných behov, tak isto aj turistiku. Medzi plusy určite patrí rýchlo-schnúci, ľahký a priedušný materiál, z ktorého sú vyrobené. Zatiaľ som s nimi nad mieru spokojný, až na jednu vec. Zadné vrecko by mohlo byť o kúsok väčšie, na môj väčší mobil, čo je v konečnom dôsledku možno aj dobre, aspoň tam dám iba malé a ľahké veci a nič ma pri behu neťahá. 

Celý článok...
 

RecenziaTermoprádlo Devold Expedition Man Hoodie

Utorok, 19. jún 2018

Pred nedávnom som u Vás zakupila pre muža Termoprádlo Devold Expedition Man Hoodie a veľmi chcem vyzdvihnúť toto teplé funkčné termoregulačné prádlo. Vyskúšal ho vo veľkých mrazoch a naozaj sa osvedčilo. Vhodné je na turistiku, alebo aj pre bežné nosenie, nielen na horách. Ide o dvojvrstvové vlnené spodné prádlo s funkciou Aquaduct. Je vyrobené z 95% jemnej Merino vlny, udržuje teplo v mrazivom počasí.  Vlastnosť čistej vlny má schopnost absorbovať vlhkosť a zaručí pocit sucha. Úprava Aquaduct zlepšuje odvod vlhkosti do vonkajších vrstiev odevu, kde sa odparuje. U roláku sú špeciálne dlhé rukávy s návlekmi na ruky. Ani pri dlhodobom nosení prádlo Devold nezapácha, takže sa cítite v pohode. 

Celý článok...
 

Recenzia Primaloft bunda Zajo Arth Jkt

Pondelok, 11. jún 2018

Tenkým, zimným páperovým vetrovkám som nedôverčivo odolával pár rokov. Vetrovke Primaloft Zajo Arth Jkt som však neodolal keď som ju v Adam sporte našiel v akcií. Pred kúpou mi ju dlhšiu dobu odporúčala známa – už viem prečo. Keď si ju kúpite ostatné zimné vetrovky zostanú celú zimu v skrini. Je ľahučká, neskutočne spratná a čo je najhlavnejšie je v nej dostatočne teplo i pri -8C. Naopak nepotíte sa ak teplota stúpne nad 5C. Ak je naozaj veľká zima a vy nemáte čiapku je kapucňa neoceniteľná. Navyše nepotrebujete ochranu hrdla pred chladom, pretože je zips dostatočne vysoký a vetrovka dostatočne obopína okolie hrdla ak je pod vetrovkou čo i len tenká mikina. Predĺžená zadná časť dostatočne chráni chrbát a kríže. Na čo si treba dať pozor (ale to asi pri všetkých páperových vetrovkách) je fakt, že ak prejdete z teplého prostredia von do zimy (pod 0C) a nehýbete sa, bude Vás vo vetrovke triasť ako osiku.

 

Celý článok...
 

Recenzia Mac in a Sac

Štvrtok, 7. jún 2018

Veľká výhoda tejto pláštenky Mac in a sac je hlavne kompaktnosť. Dá sa zbaliť do malého obalu. Obal má aj putko takže zablená pláštenka sa dá priviazať aj zvonka na batoh ak ju beriete na turistiku a chcete ju mať po ruke .  Výborná je aj  na bicykel. Na chrbte má vetrací otvor takže aj v lete keď je teplo a prší tak to nie je taká tragédia. samozrejme má aj kapucňu zbalenú v golieri, kapucňa sa dá samozrejme pritiahnuť šnúrkami.

Na rukávoch je gumený elastický pásik takže vietor nefúka do rukávov, podobne dole pri páse sa dá bunda pritiahnuť a ste tak celkom dobre chránený pred vetrom. všetky farby sú výrazné takže je vás dobre vidno. 

Celý článok...
 

Recenzia Silvini MP386

Utorok, 29. máj 2018

Vo Vašom obchode som si zakúpil Silvini MP386 .. Nakoľko mám tuto značku odskúšanu v zime, som sa rozhodol zakúpiť tieto elastické kraťasy
... Otestované..Sú pohodlne, sedia na tele a nikde netlačia-nerežu, pokiaľ fúka vietor nie je mi v nich zima, ak sa spotím,krasne odvádzaju pot a rýchlo schnu čo je veľka výhoda ako aj to že v nich neni chladno aj ked su vlhké..

Maju veľa reflexných prvkov... Akurát čo  je pre mňa nevýhoda, v páse je šnúrka na sťahovanie ,ktorá je  tiež elastická, ale to je najmenej vymenit...

Zn.Silvini urcite odporúčam 

 

 

 

Celý článok...
 

Recenzia Ocún Mánia Pants II.

Utorok, 29. máj 2018

Klasické lezecké nohavice Ocún, ideálne do teplých dní. Sťahovanie spodnej časti so šnúrkou. Obával som sa len roztiahnutiu gumy v páse, no ani po dvoch rokoch sa moje obavy nenaplnili :)

Vymenili staré lanové nohavice, ktoré boli veľmi krčivé a sem tam „kúsali“ a tieto nevýhody odstránili a priedušnosť ostala. Materiál dovolí aj väčší pohyb na skale.

Po dvoch rokoch naozaj intenzívneho používania nestratili farebnosť ani tvar. Už som ich zaradil medzi nezničiteľné vybavenie „must have“.

 

 

Celý článok...
 

Recenzia La Sportiva Devotion Pant

Utorok, 29. máj 2018

Primárne kúpeneako nohavice na skialp. Sú veľmi pohodlné, vzdušné, elastické. Výborné riešená spodná časť nohavíc, veľmi odolná – užívané aj na zimné lezenie s mačkami. Pri nočnom skialpovaní, či behu sú výhodou reflexné prvky. Sťahovanie v páse na prispôsobenie veľkosti.

Vkusné detaily v žltom páse. Po spokojnosti v zimnej sezóne využívané aj na turistiku v letnej – multifunkčné vlastnosti!  

Splnili očakávania.

 

 

 

Celý článok...
 

Recenzia Direct Alpine Mountainer Cargo

Pondelok, 28. máj 2018

Objednal som si hned dvoje ked bola super akcia, skoda len ze som nestihol vo viacerých farbach, mam dvoje cervene. Nohavice Direct Alpine sadli ako by boli site na mna,zo par krat som padol na zadok i kolena a nebadat ziadne poskonenie ani dierka velmi spokojny s celym obchodom aj e-shopom Adamsport

Peter K. Prievidza

 

Recenzia Husky Kiery

Pondelok, 28. máj 2018

Tieto outdoorové nohavice Husky Keiry som si kúpil v predajni v RK. Tam mi ochotne poradil mladý predavač, ktorý vedel o čom rozpráva takže už to bol dobrý dojem. Skúšal som si viacero značiek a typov. No rozhodol som sa pre tieto a vôbec nebanujem. Pre mňa sú to ľahké outdoorové nohavice, ktoré som zatiaľ vyskúšal na jesenné a zimné turistiky a skialp.

Keď sa pod ne dajú kvalitné funkčné spodky tak neexistuje aby bola v nich zima. Oceňujem na nich suché zipsy na spodu nohavíc na stiahnutie. Na môj vkus sú to prepracované nohavice s peknými detailmi.

 

 

Celý článok...
 

Recenzia Direct Alpine Guide 5.0

Pondelok, 28. máj 2018

Nad kúpou membránovky Direct Alpine Guide som uvažoval dlhšiu dobu hlavne kvôli jej cene. A však Guidka ma milo prekvapila a doteraz neľutujem jej kúpu. Stala sa moja naj-univerzálnejšia bunda v batohu. Oceňujem jej nepremokavosť, ktorú som využil počas letného cyklo-výletu. Kapucňu som nemal problém natiahnuť na cyklistickú prilbu a tak sa udržať v suchu aspoň do pol pása.

Po letných mesiacoch som bundu testoval aj v zimných podmienkach a to na pešom výstupe na Rysy, Téryho chatu v naozaj veterných podmienkach a na skialpových výletoch na Kráľovu hoľu. Tu som využil jej neprefúkavosť, čo taktiež oceňujem. Kapucňa Guidky je dostatočné veľká aj na nosenie horolezeckej prilby.

 

Celý článok...
 

Recenzia Ocún Mánia Pants

Pondelok, 28. máj 2018

Približne pred rokom som sa začal pozerať po vhodných turistických nohavíc na leto. Po viacerých skúšaniach mi práve nohavice Ocún Mánia Pants sadli ako na mieru ušité. Pre mňa je kľúčový materiál ktorý nezabraňuje nijakému pohybu, čo tieto nohavice spĺňajú na výbornú, najmä v oblasti slabín. Veľkým plusom je aj ľahkosť materiálu z ktorého sú nohavice ušité.

Celkovo sú celkom prevzdušnené, takže sa človek v lete nepotí, zároveň mu nie je zima. Bohužiaľ alebo teda chvalabohu som nemal to šťastie otestovať ich schopnosť rýchleho usušenia v prírode, avšak po praní boli nohavice suché vždy ako prvé.

Ako človek, ktorý nemá pod kontrolou svoju líniu, ma veľmi potešila guma namiesto iného zapínacieho systému, pričom po roku aktívneho používania nebadať známky opotrebovanosti.

 

Celý článok...
 

Recenzia Zajo Arth JKT

Streda, 23. máj 2018

Bunda Zajo Arth je dosť obtiahnutá, pri predpažení je presne na ramená. Dĺžka rukávov presne po zastrčení palcov do otvorov na ich konci. Dĺžka chrbátu výborná, v páse presne, gumičky na leme povolené na max. Kúpil som veľkosť L, podľa tabuliek Zajo by som mal mať M, to by však bolo malé. Kapucňa presne pasuje na hlavu, v pohode sa oblieka aj keď je zips zapnutý nadoraz.

Bundu som skúšal aj počas behu, aj počas túr. Po hodinovom behu do kopca z vonka dosť mokrá, panely prekvapivo až tak nie, jemne vlhká bola zvnútra na chrbáte, tričko pod ňou bolo mokré úplne. Na vrchole bola prestávka asi 10 minút, potom zbeh. Počas tej prestávky začalo byť chladno, hneď sa to však stratilo po pár minútach zbehu...

Celý článok...
 

Recenzia Brynje Wool Thermo Shirt

Streda, 23. máj 2018

Chcem odporučiť termoprádlo Brynje, ktoré ma neraz udržalo v suchu aj napriek vysokým horúčavám. Je vhodné do extrémnych podmienok, veľmi ľahké vďaka príjemnému materialu, ho rád nosím. Je to zaujímavé, ale toto termoprádlo nosím celoročne. V zime oceňujem na ňom vynikajúce izolačné vlastnosti, vďaka ktorým je voľba oblečenia jednoduchšia.

Pri odpočinku nevychladnem tak rýchlo a nemusím sa neustále prezliekať. Toto je jedna z výhod tohto termoprádla.

Chcem vyzdvihnúť aj vysoko účinné odvádzanie vlhkosti od tela, čo je ideálne pre akúkoľvek športovú aktivitu. Nosím ho pravidelne a neviem si už bez neho predstaviť deň na horách.

Celý článok...
 

Recenzia Direct Alpine Cascade Plus II.

Streda, 23. máj 2018

Nohavice Directalpine Cascade Plus - pánske outdorové nohavice, ľahké a odolné. Výborný strih, dostatok vreciek na drobnosti. Využívané najimä na túry a horolezectvo. Ja ako človek odolný ich rád využívam aj v zime s funkčnými teplými spodkami, pretože klasické zimné nohavice mi prekážajú. Nemám problém s oblečením ani na zimné La Sportiva Batura, odolávajú poškodeniam od mačiek, spôsobených bežným šetrným používaním -  (samozrejme po nohaviciach s nimi nešlapem, to by asi neodolalo :D). Pružný, elastický materiál mi dovolí liezť aj ťažšie veci. Perfektne umiestnené vrecká - dostupné  aj pri oblečenom sedáku.

 

Celý článok...
 

Recenzia šortky Raidlight Cuissard Short Ultralight II.

Utorok, 22. máj 2018

Veľkou výhodou nohavíc sú bočné vrecká, určené na drobnosti, no vďaka ich elasticite sa toho do nich zmestí celkom dosť. Majú dobre riešené vrchné prekrytie, ktoré zabezpečuje rýchly prístup a nehrozí žiadne vypadnutie obsahu.

Pri pohybe ani plne naložené nerušia. Komfort nosenia dopĺňa šnúrka na páse.

Celý článok...
 

Recenzia šortky Raidlight Cuissard Short Ultralight

Piatok, 4. august 2017

V šortkách RaidLight UltraLight už behám dlhé trate druhý rok. Posunuli ma ďalej v komforte pri behaní. Materiál umožňuje používať šortky na dlhej trati v podstate po celý deň. Spodná – kompresná vrstva výborne funguje pri potení v teplom počasí a príjemne hreje počas nočného behu.

 

Celý článok...
 

Recenzia Direct Alpine Cascade Plus 1.0 III.

Štvrtok, 18. máj 2017

Moje skúsenosti s nohavicami DIRECTALPINE CASCADE PLUS 1.0, ktoré som si kúpil v jeseni 2016. 
Nohavice sú určené skôr pre ľudí ktorí radi nosia oblečenie natesno. Aj napriek tomu sa nosia príjemne a nijako neobmedzujú v pohybe(podarila sa v nich aj „šnúra“ bez ujmy na zdraví autora aj nohavíc), či už pri lezení, pri skialpinistických túrach, lyžovaní, turistike a vlastne pri všetkých outdoorových aktivitách, kde počítam aj prímestskú turistiku po nákupných centrách.

Nosenie v jeseni, zime, jar – super, v lete som ich zatiaľ ešte nestihol vyskúšať...

 

 

Celý článok...
 

Recenzia Directalpine Mountainer 4.0

Štvrtok, 6. apríl 2017

Tieto nohavice som si zakúpil minulého roku v auguste priamo v Ružomberku v Adamsporte :) potreboval som nohavice, ktoré by zvládli namáhavé podmienky na Mt. Blancu.

Tieto turistické nohavice tam podali užasný výkon, keď fukal silny vietor nohy netrpeli lebo ich tie nohavice nadherne chranili, keď svietilo slnko nevadilo mi to lebo nadherne dýchali, keď som šiel po snehu nevsiakala do nich voda. Cítil som sa v nich pohodlne aj v našich horách keď ešte nebol sneh.

Určite ich musim doporučiť každému, kto hľadá nohavice s multifunkčným využitím a s výborným pomerom kvalita/cena. Dajú sa bez problémov používať aj v bežnom živote napriklad do mesta alebo tak nejak...

 

Celý článok...
 

Recenzia Attiq Meryl Skinlife

Utorok, 25. apríl 2017

Nedávno som si zakúpil u Vás multifunkčné pánske boxerky a sú super. Človek sa v nich vôbec nepotí a sú pohodlné.

Materíál je na dotyk veľmi príjemný a rýchlo schne. Určite ich odporúčam každému kto sa chce cítiť v pohodlí aj počas športovania.

Uvítal by som keby robili aj variantu z merino vlny, pretože merino je viac antibakteriálne, nezapácha a je prírodné a veľmi pohodlné.

No ale tieto boxerky za tú cenu určite odporúčam všetkým.

Dávid

 

Celý článok...
 

Recenzia Zajo Unitube - blue headss

Pondelok, 24. apríl 2017

Zakupila som si u vas multifunkcnu satku Zajo Unitube Blue Headss. Farba je ako na fotografii a je velmi prijemna. Aj po niekolkych praniach drzi svoj tvar a farbu, neostali na nej drobne zmolky ako to byva pri lacnych satkach.

Vdaka elasticite sa lahko prisposoby na hlavu dospeleho ako aj dietata. Vyuzijem ju na turistike, bicykli ci pri praci v zahrade :) Staci trosku zrucnosti alebo mensieho cviku a da sa nosit ako celenka, nakrcnit,... hocico co prave potrebujete.

Jedinu vyhradu by som mala na dlzku, mohla by byt o par centi dlhsia, kedze som zvyknuta robit si z nej aj ciapku.

Ale inak spokojnost, pekne vynikne a rada ju nosim...

Celý článok...
 

Recenzia Directalpine Cascade Plus 1.0 II.

Utorok, 18. apríl 2017

Nohavice Directalpine Cascade Plus 1.0 – black som dostal od manželky na jeseň minulý rok. Môžem povedať, že tieto turistické nohavice ma veľmi príjemne prekvapili - sú to najúčelovejšie nohavice, aké mám.

Spočiatku som ich vzhľadom na ich funkčné vlastnosti nosil najmä na náročnejšiu a dlhšiu vysokohorskú turistiku, v zime mi zas vyhoval ich teplotný komfort pri bežkách, lyžovaní a hlavne skialpinizme. Postupne som ich začal nosiť všade: bicykel, prechádzky po horách, či do mesta, až mi to manželka začala vyčítať (ešteže sú od nej :)).

K vlastnostiam nohavíc môžem povedať že sú pohodlné, ani najmenej neobmedzujú v rôznych druhoch pohybu pri športe, akoby sa vedeli prispôsobiť aktivite, ktorú človek vykonáva...

Celý článok...
 

Recenzia Warmpeace Drake

Utorok, 18. apríl 2017

Bundu Warmpeace Drake som si kúpil  v jeseni minulého roka so zámerom, že ju budem využívať ako termoizolačnú vrstvu v zimných mesiacoch pod nepremokavú bundu. Vrstvenie oblečenia je predsa v móde. Samozrejme som začal bundu testovať  hneď na jeseň, kedy som ju využíval ako vrchnú vrstvu.

Bundu mám v čiernej farbe, považujem to ako výhodu, nevidno na nej žiadne známky použitia, dokonca odolá jemným prehánkam, bez toho, aby po nej ostali takzvané mapy. Bunda je ultraľahká, fakt sa na ňu rýchlo zvyká a ani v zime som ju nevymenil za zimnú, stačil hrubší sveter pod ňu a krásne izolovala...

 

Celý článok...
 

Recenzia Karpos Lastei Light

Utorok, 18. apríl 2017

Po zakúpení bundy od Karpos Lastei Light dnes konečne prvé odskúšanie. Vyslap do sedla a následne pokračovanie na vrchol Brestova. Spokojnosť po každej stránke s daným výrobkom.

Bunda sedí perfektne a ani poriadne neviete ze ju máte na sebe kedže je super ľahká. Co sa týka funkčnosti tak spokojnosť veľká.

Vyslap az na vrchol bez potreby použiť ďalšiu vrstvu. Kým neprišiel fakt ozajstný vietor tak to uz bolo na použitie vrchnej vrstvy.

Spokojnosť s obchodom ako takým. Veľký vyber výrobkov a komunikácia s obchodom na vysokej úrovni.

Ďakujem a teším sa na další nákup. 

 

Celý článok...
 

Recenzia Karpos Alagna Plus Pants

Utorok, 18. apríl 2017

Pred par mesiacmi som si kupil z predajne Adam Sport skialpinistické nohavice znacky Karpos.

Hned na uvod ma zaujala kombinacia farieb, kvalita materialu a dobre meno znacky. S nohavicami som max. spokojny, su pohodlne, nieje v nich zima, prave naopak, udrzuju teplotu a dobre sa nosia.

Dobre meno znacky Karpos len znasobuje fakt, ze tuto znacku pouziva talianska skialpinisticka reprezentacia.

Za seba mozem urcite odporucit nielen tieto konkretne skialpinistické nohavice, ale celkovo sortiment od tejto znacky. V Adam Sporte boli tieto nohavice za dobru cenu, cize som nevahal...

 

Celý článok...
 

Recenzia Millet Needles GTX

Utorok, 11. apríl 2017

V marci som si u vas kupil GTX bundu od znacky Millet model Needles. I ked bundu mam kratko uz stihla so mnou zazit jeden krasny skialpovy vylet do Rumunska, Retezatu kde som s nou absolvoval par vyslapov na okolite vysokohorske plane vo vyske 2000m a viac.

To rumumske pocasie bolo krasne, no sem tam aj plne vetru, ako v nasich Tatrach. Bundu som najviac vyuzil pocas zjazdu z vrcholu, ked som vdaka nej opat dosiahol optimalnu teplotu, zacal som sa sustredit na trasu zjazdu.

Cestou dole lesom som sa na nu plne vedel spolahnut...

 

 

Celý článok...
 

Recenzia Directalpine Cascade Plus 1.0

Piatok, 7. apríl 2017

Nohavice  používam už takmer rok. Veľmi sa mi páči spôsob a použitý materiál s ktorým sú ušité . Cordura na kolenách a spodku nohavíc je užitočná hlavne pri lezení.

Taktiež to platí aj o pružnom materiále na bedrách a lýtkach. Nohavice majú aj pútka na traky.

Ja tieto turistické nohavice používam väčšinou na lezenie v chladnejšom počasí, ale tak tiež sa výborne hodia aj na turistiku. V lete je v nich teplo. Majú tiež zips na spodku nohavíc...

Celý článok...
 

Recenzia Multifunkčná šatka Buff

Štvrtok, 6. apríl 2017

V novembri mi kamarátka kúpila na narodeniny Buffku (legendárnu mulitfunkčnú šatku). A všetko sa to začalo...

Nosila som ju všade, úplne všade: ako šatku, čiapku, potítko na ruku, čelenku.

Vždy, keď mi mamina hovorila že sneží a mám si dať čiapku nevedela pochopiť, že buffka je oveľa lepšia, pretože sa pekne priľahne na čelo a uši a tak teplo neuniká, je veľmi flexibilná a pripôsobí sa ku každému outfitu.

Či už ku elegantnému alebo čisto športovému...

Celý článok...
 

Recenzia Direct Alpine Tacul 3.0

Štvrtok, 6. apríl 2017

Tak túto soft-shelku som si jednoducho zamiloval, pôvodne som si ju zakúpil na lezenie skaliek, no začal som v nej skialpovať, teraz behávať a aj bicyklovať.

Je to tak super príjemný materiál, že si ju ozaj neviem vynachváliť, dokonca uvažujem nad tým si ju zakúpiť ešte v inej farbe kým sa dá, je to výborná kúpa.

Materiál rýchlo schne, čo mi minule umožnilo hodinku po behu isť na bicykel a bunda suchá.

Dá sa využiť ozaj na akúkoľvek športovú aktivitu, je výborne zbalitelná do kapucne..

Celý článok...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia