Registrácia zákazníka

 
 
 
 
ÚVOD > Registrácia zákazníka
 
INFORMÁCIE O SPRACÚVANÍ VAŠICH OSOBNÝCH ÚDAJOV - REGISTRÁCIA ZÁKAZNÍKA

v súlade s článkom 13 NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 (ďalej len „GDPR“) a 

v súlade s §19 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov (ďalej len „Zákon“)

 

Naša spoločnosť si uvedomujme, že v súvislosti s Registráciou na e-shope dochádza k spracúvaniu osobných údajov a preto sa snažíme dodržiavať všetky zákonnom požadované opatrenia, aby sa zabezpečila ich náležitá ochrana a bezpečnosť. Zároveň by sme Vás ako dotknutú osobu chceli informovať o podmienkach spracúvania Vašich osobných údajov

 

Obchodné meno:

Právna forma:

Adam sport, s. r. o.

Spoločnosť s ručením obmedzeným

Sídlo:

Gorkého 129/12, Bratislava - mestská časť Staré Mesto, PSČ: 811 01

IČO:

45 881 553

Zapísaná v:

obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel: Sro, vložka č.: 117649/B

Zastúpená:

konateľom:  Patrik Lupták

Telefónne číslo:

+421 915 824 928;  +421 917 225 882;  +421 918 141 025

E-mail:

adamsport@adamsport.eu

Zodpovedná osoba:

Nie je určená

 

Účel spracúvania osobných údajov
Urýchliť a uľahčiť prípadný, ale hlavne opakovaný nákup, tak aby kupujúci nemusel opakovane, pri každom nákupe opätovne vypĺňať registračné údaje.

 

Rozsah spracúvania osobných údajov
Titul, meno, priezvisko, adresa bydliska, adresa na doručenie tovaru, E-mailová adresa, telefónne číslo

 

Právny základ spracúvania osobných údajov:
Súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov - § 13 ods.1 písm. a) Zákona

 

Kategórie príjemcov
Príjemca v tretej krajine alebo medzinárodnej organizácii:    nie je
Príjemca v členskom štáte EÚ a EHP:    poskytovateľ webhostingu, poskytovateľ IT servisu/údržby

 

Prenos obchodných údajov do tretej krajiny alebo medzinárodnej organizácií
Nie je a ani sa nezamýšľa.

 

Doba uchovávania osobných údajov

Po dobu trvania záujmu o registráciu.  Ak si klient bude priať zrušiť registráciu, jeho OÚ v databáze sa vymažú. Avšak, ak si klient objednal alebo kúpil nejaký tovar cez E-shop a pre tento účel je registrovaný v E-shope, ostávajú jeho údaje v databáze E-shopu po dobu realizácie kúpnej zmluvy a ešte počas trvania záručnej doby, ktorá je 2 roky od prevzatia tovaru.

 

Poučenie o právach dotknutej osoby
Ako dotknutá osoba máte:
- právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k  osobným údajom týkajúcich sa Vašej osoby, 
- právo na opravu Vašich osobných údajov, 
- právo na vymazanie Vašich osobných údajov alebo 
- právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov,
- právo namietať spracúvanie osobných údajov, ako aj 
- právo na prenosnosť osobných údajov,
- právo podať sťažnosť dozornému orgánu-právo podať návrh na začatie konania podľa §100 Zákona,

Svoje práva môžete uplatniť písomne na adresu sídla prevádzkovateľa alebo na e-mailovú adresu: adamsport@adamsport.eu, kde Vám poskytneme aj bližšie informácie.

 

Poučenie o práve kedykoľvek odvolať svoj súhlas
Máte právo svoj súhlas so spracovaním osobných údajov týkajúci sa registrácie kedykoľvek odvolať, a to prostredníctvom tlačidla Zrušiť registráciu alebo písomne na adresu sídla prevádzkovateľa alebo na e-mailovú adresu adamsport@adamsport.eu. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založenom na súhlase pred jeho odvolaním.

 

Poskytnutie vašich osobných údajov je dobrovoľné
V prípade, že máte záujem o registráciu, budeme potrebovať Váš E-mail a identifikačné a kontaktné údaje, aby sme Vás mohli registrovať . Následkom neposkytnutia  osobných údajov je nemožnosť registrovať Vás, iné následky nie sú.


 

Automatizované rozhodovanie vrátanie profilovania nie je
Prevádzkovateľ pri spracúvaní osobných údajov pre daný účel nepožíva automatizované individuálne rozhodovanie, ani profilovanie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia