Súbory cookies

 
 
 
 
 
 
ÚVOD > Súbory cookies
 
INFORMÁCIE O SPRACÚVANÍ VAŠICH OSOBNÝCH ÚDAJOV

v súlade s článkom 13 NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 (ďalej len „GDPR“) a 

v súlade s §19 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov (ďalej len „Zákon“)

 

Naša spoločnosť si uvedomuje, že v súvislosti so spracúvaním Cookies dochádza k spracúvaniu aj osobných údajov a preto sa snažíme dodržiavať všetky zákonnom požadované opatrenia, aby sa zabezpečila ich náležitá ochrana a bezpečnosť. Zároveň by sme Vás ako dotknutú osobu chceli informovať o podmienkach spracúvania Vašich osobných údajov.

 

Obchodné meno:

Právna forma:

Adam sport, s. r. o.

Spoločnosť s ručením obmedzeným

Sídlo:

Gorkého 129/12, Bratislava - mestská časť Staré Mesto, PSČ: 811 01

IČO:

45 881 553

Zapísaná v:

obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel: Sro, vložka č.: 117649/B

Zastúpená:

konateľom:  Patrik Lupták

Telefónne číslo:

+421 915 824 928;  +421 917 225 882;  +421 918 141 025

E-mail:

adamsport@adamsport.eu

Zodpovedná osoba:

Nie je určená

 

Účel spracúvania osobných údajov
Súbory cookies umožňujú skvalitňovať a prispôsobovať služby prevádzkovateľa poskytované prostredníctvom E-shopu.

 

Rozsah spracúvania osobných údajov
- Cookies, ktoré slúžia pre správne zobrazovanie našich stránok, aby bolo možné dokončiť proces nákupu s čo najmenšími ťažkosťami
- Cookies, ktoré slúžia pre ukladanie vašich preferencií napr. históriu nákupného košíka
- Cookies, ktoré slúžia pre analýzu toho, čo a ako dlho, ako často si prezeráte na našej webovej stránke,
- Reklamné cookies, ktoré slúžia pre lepšie zobrazovanie personalizovanej reklamy,
- Cookies, ktoré slúžia na online identifikáciu prihláseného užívateľa webovej stránky

 

Právny základ spracúvania osobných údajov:
Súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov - § 13 ods.1 písm. a) Zákona

 

Kategórie príjemcov
Príjemca v tretej krajine alebo medzinárodnej organizácii:    nie je
Príjemca v členskom štáte EÚ a EHP:    poskytovateľ webhostingu, poskytovateľ trackovacích služieb, poskytovateľ IT servisu/údržby

 

Prenos obchodných údajov do tretej krajiny alebo medzinárodnej organizácií
Nie je a ani sa nezamýšľa.

 

Doba uchovávania osobných údajov
24 hodín

 

Poučenie o právach dotknutej osoby
Ako dotknutá osoba máte:
- právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k  osobným údajom týkajúcich sa Vašej osoby, 
- právo na opravu Vašich osobných údajov, 
- právo na vymazanie Vašich osobných údajov alebo 
- právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov,
- právo namietať spracúvanie osobných údajov, ako aj 
- právo na prenosnosť osobných údajov,
- právo podať sťažnosť dozornému orgánu-právo podať návrh na začatie konania podľa §100 Zákona,

Svoje práva môžete uplatniť písomne na adresu sídla prevádzkovateľa alebo na e-mailovú adresu: adamsport@adamsport.eu, kde Vám poskytneme aj bližšie informácie.

 

Poučenie o práve kedykoľvek odvolať svoj súhlas
Máte právo svoj súhlas so spracovaním osobných údajov týkajúci sa cookies kedykoľvek odvolať, a to prostredníctvom tlačidla Odvolať poskytnutý súhlas so spracúvaním cookies alebo písomne na adresu sídla prevádzkovateľa alebo na e-mailovú adresu: adamsport@adamsport.eu. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založenom na súhlase pred jeho odvolaním.

 

Poskytnutie vašich osobných údajov je dobrovoľné
V prípade, že nesúhlasíte so sledovaním cookies, vaše OÚ sa nebudú pre daný účel spracúvať a nemá to žiaden dopad/následky na možnosti vášho nakupovanie na našom E-shope. 


 

Automatizované rozhodovanie vrátanie profilovania nie je
Prevádzkovateľ pri spracúvaní osobných údajov pre daný účel nepožíva automatizované individuálne rozhodovanie, ani profilovanie.

 

 
 
 
 
Navštívili ste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia